De ce sa citesti romanul “Tema pentru acasa”

In prima faza, titlul romanului poate da falsa impresie ca stii deja despre ce este vorba, dar nu este chiar asa, cel putin nu pe deplin. Este cu siguranta ceva la care nu s-ar fi gandit nimeni. In aceasta carte gasesti de toate. Si iubire si istorie, dar si putina filosofie. Nu intamplator iti vor fi rascolite toate cotloanele sufletului si vei gasi raspunsurile la toate intrebarile care nu-ti dau pace legat de iubire, istorie, dreptate.

Parcurgand fiecare cuvintel, vei ajunge sa treci prin toate emotiile de la bucurie si extaz la tristete si suspine. Cand te redescoperi ca individ pe aceasta lume, incepi sa privesti viata cu alti ochi si cum altfel o poti face daca nu punandu-ti fel si fel de intrebari despre iubire, viata si ce mai vrei tu.Vedeti voi, este greu sa pui punctul pe “I” in tot ceeea ce ne este dat sa intalnim sau sa traim in viata. Totul vine din simplul fapt ca poti simti si este de ajuns. Nu mai sunt necesare explicatiile.

Iubirea, ca doar despre ea este vorba in aceasta carte, poate sa apara in toate formele ei ca este veritabila oricum, dar daca ajungi sa o descoperi nu mai ai nevoie de absolut nimic pe aceasta lume, pentru ca ea iti da puterea sa mergi mai departe si sa privesti lucrurile intr-o maniera mult mai pozitiva. Iubirea este in mod clar o dovada de curaj. De ce? Pentru ca a nutri sentimente atat de frumoase pentru cineva drag este o dovada de curaj. Iti trebuie curaj sa te lasi in baza sentimentelor si a emotiilor si tot din iubire ajungi sa faci lucruri la care nu te-ai fi gandit niciodata.

Sa fie oare iubirea pentru eternitate? Poate exista ceva atat de indestructibil incat orice impediment piere? Asta o sa aflati in romanul “Tema pentru acasa”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *